öken, Zoo och dressyr


Natt ljus in the dessert!Inte ett moln så långt ögat kan nå,, inte en droppe regn på flera daaar..

Al ain Zoo Vita lejon
Dressyr tävling med Mikaela och Hash

Stiligt par!
Stolta vinnare!

Mysig tjej middag blev brand

Efter skolan besutade jag mig för att bjuda till middag, alltid lika gott och mysigt. När vi inser att lite grädde saknas springer vi ner för att hämta det och en stank av brännt plast når min näsa.. Som de mest välutbildade cabin crew agerar vi instinktivt och berättar åt vår vakt vad vi upptäckt. Tydligen händer inget efter det. När vi väl sitter till bords och har det som bäst med levande ljus och utsökt mat - låter det som värst - brand alarmet. Branden hos grannen nedaför är i full fräs, med en stank som heter duga. Nu får våra fixar män sig ett samtal av mig och vi får de vi fruktat bekräftat, det är ingen övning. Vi springer ner med kläderna som skydda för våra munnar. Det hela har resulterat i hjälte insater från flicksidan och oberäkneliga samtal från chefer från höger och vänster för att få historian att gå ihop. Det förvånad mig att så många kan bo i ett och samma hus utan att reagera? Jag är glad att vi slapp human BBQ och nu är jag utmattad av händelsen. Jag har inte alls studerat som det var tänkt och jobb sminket är fortfarande på, allt jag egentligen önskar är att jag fick kramas i natt.

Livet ska inte tas förgivet, ibland händer det vi bara pratar om.

Ett lite annorlunda Bangkok

Thailand har forandrats, det ar nastan ett ar sedan jag var har och Kohsan road ar en mer utvecklad gata var restauranger fatt enorm rutin, maten kommer samtidigt och de har byggt ut alla sittplatser. De farg glada lamorna har minst fordubblats i antar och muntrar upp, musiken ar percis lagom istallet for att vara for hog och toaletterna ar skinande rena.. Stamningen ar detsamma , precis som mannen som gor cyklar av ol burkarna och han som flatar vackra statyer av trad.

Jag verkligen trivs i det har landet. Jag kopte mysiga thai byxor i gront, en ny fin bikini, drack appelsin saften for ynka 10 bath och tok njot av min billiga massage. Nu finns det dr fish har med, de sma odjuren som nibblar bort all dod hud. Jag gjorde detta i Malaysia, klart vart att testa. 

Det HAR ar ett harligt liv! =)


Nepal

Vi tog en tripp till Vackra Nepal och skitiga Katmandu.

En avslappnande resa med inplanerade yoga och massage förvandlades till bergs-trecking och en upplevelse jag sent kommer att glömma.

Landet är fattigt, folket lever av naturen och de blåsiga bergen är magiskt vackra. Barnens skolor är enkla och distansen dit är lång, ca 4 timmars promenad. Vi gick den "kortare" turen på tre dagar, 6 + 8 timmars vandring och boende i is vindarna. Inte ens dubbla sovsäckar och täckis kläder höll kroppen varm. Toaletten fanns i naturen och en iskall dusch var allt som erbjöds.

Bilder kommer så fort jag kan ladda upp.

Lev och uppskatta det du har!


RSS 2.0