Få betalat för att få massage.

Jag kan inte leva utan dig min älskade massage.

Två timmar i Kula lumpur med en genomgående massage gjorde mig gott. De små inhemska ställerna är det bäst och bara ett stenkast från köpcentret pavillion har jag min favorit. En blandning a japansk massage, var de trycker hårt på olika punkter, följt av en genomgående helkropps chinesmassage med olja. Vad skulle jag vara utan massage minst tre gånger i månaden? och vad skulle jag göra utan mitt jobb som betalar mig för att njuta så?

Sam kom på besök i dagarna som var och dykning i vackra norr var en självklarhet, Oman stod på schemat med bästaste Maggie. =) 600 kilometer bilresa, ett antal fortskörningsböter och ett antal irriterande speed bups som störde min skönhetssömn... Men helt klart ett ställe värt att besöka!Maggie och den stora teddybjörns hajjen som såldes till högst budande.. Åskådarna önskade nog att det var Maggie som var till salu denna afton.. ;)


Vackra solnedgång på väg mot Dibba port.


Nu flyger jag hem från Malaysia mot abu land och F1 weekend som väntar med buller och bong. wroooom.. Inte att missa!

Kläder bortskänkes

Eller så inte..

Jag vill gärna tro att jag är en generös person.
Men så kommer det till garderoben..
Maggie min kloka vän har länge sagt att jag bör rensa upp, kanske skänka lite till städerskan. Sagt och gjort så började jag denna fina tisdag natt att rensa ur ordentligt. Sammanlagt fick jag ihop, inte mindre än tre plagg, TRE plagg... jag tittar in i garderoben var kläderna trängs... Alla fina kläder var det var ett självklart val att de skulle få stanna kvar .. och de plagg som hängts tillbaks efter att noga ha övervägt deras potential. Hur gick det här till egentligen?

Nu har jag totalt köp-stopp tills jag lär mig att antingen;
A) Börja använda kläderna jag äger, eller
B) Ger bort allt jag inte använder.

Just nu ser det hemskt dystert ut på båda fronterna och jag får hålla mig borta från allt som kallas klädaffärer..


RSS 2.0