Sidney- Abu dhabi- Sverige

Jag får inte dagens timmar att räcka till och ändå tycker jag inte att jag göra något. Matematiken går inte ihop helt enkelt. Nu packas det för Sverige och jag hinner knappt njuta av tanken att åka hem..

Jag landade i vackra Sidney som bjöd på en härlig natt promenad längs operahusets fina fasad. De små upplysta lamporna här och var skapar en riktigt skön stämning tillsammans med gatumusikantens toner.. På parkbänkarna sitter kärleksparen hand i hand och njuter av den vackra utsikten. Det är verkligen svårt att inte bli kär i kärleken..

Jag drog ut på promenaden och gick in i stadens nattpuls innan jag svängde tillbaks mot hotellet. Väl inne på rummet tog jag mig en riktigt varm dusch i regnskogs munstycket och la jag mig ner i den mjuka hotell sängen, knaprade i mig lite lant chips och bara njöt av stunden innan jag åter somnade..

Australien är otroligt likt Sverige, men ändå så annorlunda. Jag känner en stark längtan till ett land jag inte riktigt känner.. Det är helt underbart att ha ett så otroligt varierat jobb. Det är så många platser jag upptäckt, så många städer jag lärt känna och så mycket mer jag vill se .. Jag önskar bara att jag kunde ta med mina nära och kära på varje resa så jag fick dela alla mina upplevelser med er. =)

Nu sova, morgondagen är lång.

RSS 2.0