Sommar Sverige
Midsommar resan


Se vad vi hittade!

Ett mysigt stopp i mysiga Umeå hos favoriten Sanna m Maria! =)
Thai thai thai..

Ett av alla våra goda men sömniga mat stopp...


"Vakna, nu kommer bron.." En stor besvikelse säger jag!


Midsommar kransens födelse..=)Zosso ville så gärna ha en helikopter platta på sitt tält tak..
och det man önskar det får man av farfar.. =)


 

Midsommar karlar!

Det var ett kärt åtserseende må jag säga..
Ingen sommar utan stång och sång


"...och så vajjar hatten och hatten vajjar sååå..."

Skojjiga lekar och tuffa norrmän..
 

 Paus..


 
Vissa av oss hade en tyngre baksmälla än andra, vi andra lärde oss att det är enhel vetskap med att låsa in bilnyckeln i bilen..än större att få upp dörren och det hela kan bli hemskt bekymmersfullt!vackra mysiga Köping väckte vuxna drömmar till liv..


Vi körde in i Sveriges största godisbutik, eller världens skönaste skylt..vilket som.. =)


Stockholm
I sverige får man visst göra allt själv och det här var min första tankning på flera år.. =)
 

 
rosé, mat, rosé..Ett rent Sverige och ett oväntat besök..=)

Snipp Snapp snut.. så var midsommar resan slut!


Tecko

När jag fick syn på min systers nya sommriga haklappar och napphållare, mindre estet och mer anpassat till en större målgrupp, så var jag bara tvungen att påminna alla mina vackra läsare om att hon finns. Hon har upp över öronen med saker att göra, men hon tar trots detta emot beställning av individuella ting. Special designat för ditt barn. Olika färgkombinationer är så klar ett måste och mycket finns nu inne på lagret..

Kika in på hennes sida och njut av smakproverna nedan!
(sidan kommer att uppdateras med bums på begäran av  mig ;) så håll ut..)Sverige

Långa flyg resa, längtan hem, Max burgare, lösgodis, film, dill chips, jogging tur och powerwalk kring älven, fräsh sallad, sol och moln, cyckel, kjol, vänner och min älskade familj. Jag är äntligen hemma! =)

Lika barn leka bäst...

...och när jag tittar på mina vackra fiskar kan jag bara instämma. Vilken harmoni det råder i akvariet dessa dagar! =)

Sam är tillbaks på besök i varma Abu, det har blivit mycket nyttig mat och goda bullar. Härlig kombination.

Nu ska jag till indien och Bombay, mindre motiverad - men det är sista rycket nu, sen en välförtjänt semester! =) Timmarna räknas ner!

Skype.com

Det här med skype är nog bland det bästa, ja bättre än macen själv. Numera lever jag med skype och mitt i bland mina vänners liv umgås vi någon timme här och där. Det är som en live date och det känns verkligen som om vi "sågs" i går.. Datorn kan jag ta med mig överallt i lägenheten, matlagning, tv-häng, studier eller bara hederligt soffmys med en kopp te. Det är bara den fysiska kramen som saknas... tänk om jag alltid hade kunnat se detta underverk som en tillgång och inte en motgång.

 

Så alla ni vackra som inte har skype, det är hög tid att ladda hem programmet...=) Det är smidigare än reality fika på stan;)


Dagen

Jag behöver en förändring och det tog jag tag i idag. Jag trodde att jag var trött på min vita hårfärg och tyckte att jag fått mig en brilliant ide när jag såg färgen "guld blond" i butiken.. sagt och gjort.. nu sitter jag här med GRÅTT hår.. hur kunde det bli så fel? Snyggt? Nej.. Hjälp! =( och det är knappst den här förändringen som behövs. Dagen känns bara mest allmänt katastrofalt dålig just nu fast den startade så bra. Det enda som tycks ha gått rätt är min älskade träning, men även den kändes otroligt krävande fast jag knappt gjorde hälften av det vanliga *suck* Nu ska jag gömma mig under täcket i en iskall säng och bara blunda. Positiva tankar Louise, positiva tankar...

Kyliga Joburg - soliga abu!


Vår indiska CM hade så klart inte följt reglerna för import av mat och det upptäckte den duktiga vovven =)
Jag med asien!


Det finns många stjärnor mitt i bland oss..=)

men det är inte speciellt varmt i afrika ;)

..men vad gör det när jag snart var tillbaks i abu och värmen..=)Världens bästa hobby!

Fotbolls VM 2010 - Joburg

Mitt jobb ger mig verkligen möjligheten att besöka event och vackra platser jag nog annars mer eller mindre omedvete skulle låtit passera. När jag insåg att jag skulle till Joburg under öppningen av fotbolls VM 2010 kan ni juh ana hur glad jag blev. Jag är absolut inte en fotbolls nörd och det här är knappast en resa jag annars valt att göra. Frågan är om jag någonsin kollat på var bollen åkt utan min blick har snarare fallit mer på de många snygga spelare som finns och deras heta kroppar. Men vem tackar nej till att få betalt att vara här just nu, ovasett vad du väljer att titta på?

Att jag missar de små söta lejon babysarna som jag hoppats på att få mysa med kändes mindre bittert efter en promenad längs gatorna. Vår lunch på Mandela square (en utsökt stek) resulterade i mängder av foton på huliganer, med huliganer och på bara oss så klart. =) Det är svårt att inte dras med i den otroligt sköna och fantastiska stämningen som råder var alla fortfarande är vänner och glada trots bakgrund, lag och religion. Gamla som unga, svarta som vita.. Alla talar för en gångs skull samma språk. Trumpeter, trummor, sånger, danser och rop hörs långa vägar och det är en ren glädje upplevelse. Trots att det låter oljud in i hotellrummet och jag knappast kommer kunna sova så störs jag inte, det är svårt att inte ryckas med i glädjen, gunget och sångerna. Bilderna kommer så fort jag är tillbaks i abu med kamera sladden i högsta hugg. Nu ska jag vila så jag orkar åka till kapstaden och sen ta del av öppningen av fotbollen!

Jag njuter!

Spatsiba MoskvaUnderbara dagar

I går blev jag bjuden på middag av farfar...


I dag har jag skämt bort mig själv med ansiktsbehandling och fått fina fötter och händer. Jag känner mig så otroligt fäsch. Och när jag inte trodde att dagen kunde bli mycket bättre så fick jag en super härlig eftermiddag med Micki och Hash i stallet.

,

Nu myser jag och Kristin till reality tv, ngt som liknar efterlysts repotage, allt efter att ha raffsat ihop en sockerkaka av kladdkake receptet som vi hade i huvudet, vi tar igen allt vi förlorat de dagar då vi tränat. Sockerkaka med glass och sylt, nu växer vi igen, men MUMS =) livet är bra underbart.

Gratis tv och kostsam shopping

Jag precis hem från glada London igen, denna gång var det shopping på schemat. Lite små gobitar ligger i väskan och kontot är met tomt.. men vad gör det, lycklig blir jag av mina impulskö.. Nu längtar jag till europa så pass att jag snart promenerar hem. men dagarna räknas ner..

 

och för er alla som bor utomlands eller inte har tv, ni har väl inte missat hur bra tvt.se och tv3.se är med deras web program? Jag har fortfarande inte lyckats få tag i hela Grace serien från början till nu och håller tillgoda med vad webben ger mig.. =) Så nu ska jag somna, till datorns prat om pengar i lyxfällan för min arab tv gör mig inte gott..=)

 

 


Lediga dagar


RSS 2.0