Studerande människor

Hör upp, ni gör det grymt bra!! Lite pengar och mycket slit..

Mitt första prov gick så dåligt i mina och lärarens ögon att jag ville kasta mig själv i sängen och stanna där för resten av mitt liv. Kanske var det hela ett resultat av mina mesiga försök till studier på stranden, i bilen och andra miljöer var min focus garanterat inte legat på böckernas innehåll. I dag gick provet bättre, det känner jag på mig.

Dagarna har bjutit på Dubai vistelse och pool häng, nyktert party och möte med min älskade familj i Moskva.
Nu ska jag återgå till kalaset ett par trappor ner, ta mig lite vatten och le åt alla berusade. Det här med nyktert festande trodde jag inte var min grej, men det kan vara bra mycket mer roande än man tror ibland ;)

Abu skiner som en sol och jag älskar att ha besök! =)

Nike running

Träning, träning, träning.. =) Mitt spingande går som på löpande band ;) Jag har satt igång ett program som gör att jag ska kunna löpa 1 mil, fort och utan besvär.. Jag på god väg! hoppa på tåget och bli inspirerad! http://nikerunning.nike.com

Men nu är det panik, ge mig ny träningsmusik bums, jag spyr snart på min Ipod. Tips?

Nu middag med Pontan som är på besök och fast här, familjen är fast i Ryssland. Nu får vulkanen lägga ner för allas bästa..! =) (personligen tycker jag att det är spännande) hihi..


colombo

Jag och Maggie fick vår colombo och dit bar det av med buller och bång.

Vi hade äran att ha den norska kronprinsen Hakån med oss från Doha och vi fnittrade oss igenom hela flygningen. Maggie fick så klart skaka hans hand när jag vid landning befann mig för långt bort för att nå.. avis,ja.
Norrmännen var i alla fall saliga över att ha oss svenskar på planet och trodde allt var special beställt, men riktigt så mycket bryr sig nog inte Etihad ;)

Colombo bjöd på ett underbart bad och vackra stränder, äcklig mat och söta elefanter. Ännu ett nytt land att pricka av och mer inspiration. Vi hyrde oss en bil som tog oss här och där, hade två helt underbara dagar med natur medicin, te-plantage som huvudsyfte. Jag låter bilderna tala för sig själva..

"Tjalle Tjalle tjorvar, han som gillar korvar"


Det kommer juh inte som en chock och jag borde ha förstått vad samtalet var om.. det är inte varje dag som Åsa ringer mig.

En stor stjäna har slocknat, en bit av mitt hjärta har stannat och tårarna kan inte sluta ringa och jag skriker rakt ut av sorg. Jag finner inga ord, tankarna är tomma och jag spolar tillbaks tiden om och om igen för att se, minnas och le.

Jag mins så väl alla saker vi gjort,

alla skratt du frambringat och de frustrationer jag känt genom åren. Tänk alla de gånger jag satt hjärtat i halsgropen då du luffsat nära vägen eller rusat förblindat efter en fågel utan att se dig för om de stora bilarna som kan skada dig. Eller när du dumt hoppat framför hovarna på hästen när vi ridit i skoen.. Eller den där gången då du sprang ner i älven i stugan och jag inte trodde du skulle kunna simma tillbaks..och den där dagen då du föll genom isen.. det var så många gånger jag var rädd att förlora dig och blivt arg av rädsla... Du ha klarat det galant och förmodligen haft mer koll än jag trott. Lika förvånat har du tittat på mig me de där ljusa ögonen och undrat varför i hela friden jag gapar - svansen alltid vispandes. Jag kan föreställa mig dig nu, lycklig men trött.. Vem trodde att den där nosen som jag tryckt så kärleksfullt mot min skulle bli vår värsta fiende?

Den trygghet och glädje jag känt i ditt sällskap är något jag kommer att sakna. Din positiva energi, oändliga kärlek och den stora tillit du gav mig är jag evigt tacksam för..

För mig kommer du alltid vara extra speciell och din plats kommer ingen någonsin att kunna ersätta. Min älskade älskade Tjelvar, förlåt mig för att jag aldrig han hem, vila i frid min vän och jaga nu alla de miljoner fåglar vi pratade om.
Jag kommer att sakna dig, mer än vad jag själv kan förstå
..


Louise = A320 Cabin Manager

En hel massa Etihad skola, träning och åter träning. När dagen D kom nära höll nervositeten på att ta livet av mig, jag ville bara krypa ur skinnet och försvinna bort.

och vad hände... Jag fixade det helt perfekt..!!! =)

Jag är numera officielt kabin chef på våra A320 flygplan och i går jobbade jag helt själv för första gången. Jag är så otroligt lättad och glad. Jag längtar redan till min nästa resa då jag får ta på mig min nya fina scarf och göra allt precis som jag vill! =)

Tack alla ni underbart söta vänner som tålmodigt lyssnat på frågor och pladder, Ni är helt fantastiska!

För övrigt går gymmet som en dans på rosor, springer dit så ofta jag kan och tränar tills spyan står mig upp i halsen. Jag kompenserar mitt hårda arbete med att vräka i mig från den stora godispåsen som min vackra syster lämnat efter sig.. tur att den snart är slut... som tur är börjar kroppen ändå att ta form. ;)

Om det är någon lyckats undgå Melissa Horns musik så är det dax att ni öppnar ögonen ch börjar lyssna nu. Hennes andra skiva är ute nu och på min dator, den är minst lika bra som den första.

"Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmågan att förstå"

Hon är klok den där damen..

http://www.youtube.com/watch?v=S5DdrY6tkM4


Njut av våren mina vackra och Glad påsk!

RSS 2.0