Lars winnerbäck sjunger vad andra tänker


Farmville

Hur lätt får det vara att bli beroende egentligen?

 

Nu är det illa ute när jag stressar för att göra mig i ordning så jag hinner spela "5 minuter till" på min lilla farmville. Jag har alltid vetat att jag är en liten farmare ;) Nu försöker jag bara reda ut oredan jag skapat innan jag kom på hur det hela fungerade.

 

Nej, Dax att packa ihop min röda mac för att resa hem från min minimum frankfurt.. 7 timmar hit, 13 timmars vila här, 7 timmar hem.. ibland är inte vårart jobb bara en dans på rosor vill jag lova, Lots of VIP med oss hem.. alltid kul, men alltid hårt jobb! =)

 

p.s bli min granne i farmville, då blir jag glad!


Så sorgligt..

Jag hade blivit helt hysteriskt galen och slitit loss min vän..

morr, fräs och förbannat!

kolla in denna länk.


Denna kväll..

Jag har alltid filosoferat, analyserat och tänkt mer än vad jag tror är hälsosamt för kropp och själ. Det är så mycket i livet, världen och människor som gör mig så otroligt frustrerad. Allt från hur människor behandlar djur, till hur människor behandlar andra människor. Jag är själv kanske inte en ängel i alla fall, men försöker så gott jag kan. Jag förutsätter att alla har ett syfte till sitt handlande, vissa gånger mer genomtänkt än andra. Konsekvenserna faller alltid olika från fall till fall. Självklart har utgången att göra med de olika parternas syfte.. ibland är det för att skada, andra gånger för att kanske rädda sig själv, anledningarna kan vara så många..


Jag har mött så otroligt mycket kloka människor i mitt liv som har sagt så kloka ord, få kan stå för vad de egentligen säger och det är kanske inte mer än naturligt. Ingen människa är perfekt och ingen kan älska allt, men jag tror att om man jobbar på små små kloka ord kan man göra en stor skillnad i vår värld och människors liv. Det finns så mycket människor som sägs vara din vän, säger att de ska finnas där. Det är mycket som kan gå fel i en vardag och många gånger tror jag faktsikt att det går att reparera. Många gånger tror jag att individer ger upp för lätt inom det mesta, förhållanden, karriär eller något så viktigt som en familj eller något de helt enkelt tror på och brinner för. Det finns så många fall där människor slår undan händer som någon sträcker fram...


Denna kväll har jag verligen bott på bloggen, kan det bero på åskan?Jag gjorde ett tappert försök till att springa, men fick avbryta efter 30 min, jag e verkligen inte glad i åskan vill jag lova och här dundrar det som aldrig förr.. Kommer jag kunna somna är nu frågan?


Men nattsudd kan vara riktigt bra, jag tagit tag i att resnat upp min msn, mobil och dator - uppfriskande,, minst sagt behövligt, ett steg i rätt riktning och en lättnad att få det gjort.. Jag har även surrat med vår Sofia, som är så otroligt otroligt saknad. =)

Nu säger jag som Pontus säger, "Jag väljer glädje".. =)

Dax för bokstund =)

Cesar Millan

Jag vet inte HUR många gånger jag sagt att jag inte gillar denna Cesar Millan. Från de första program jag såg med han så fick jag en dålig magkänsla och kände; Nej vet du vad, vi är inte på samma spår och någon "dog whisperer" är du inte och har aldrig varit. Metoderna Cesar använder, hjälpmedel så som tvång, munkorgar, elkäppar, tagghalsband och stryptag talar inte för att man förstår en hunds beteende utan mer skrämmer den till tystnad. Det han seda så vackert lär ut är hur du som ägare kan "skrämma" din hund för att bemästra dennes beteende. " don´t try this at home," säger han ofta, och det kanske förklarar allt?
Som sagt, kortvarig lösning men - ett växande problem som reslutat..

.. och ÄNTLIGEN är det någon annan som reagerat!


Geneve

Utekvällen i Geneve, var verkligen otroligt rolig. =) Jag gillar den här staden. Att mina crew dessutom är helt underbara har juh bara gjort resan än mer värd att minnas. Vi började kvällen på en irlänsk pub för att sedan gå vidare till en nattklubb och vi kom hem sent under småtimmarna.Dagen efter åt vi bakis mat och prat om nattens äventyr.Vi promenerade länge längs sjön och njöt av goda glassar efter vägen. i dag blev det en tur till sjön och badstranden igen, men denna gång med bikinin i högsta hugg! Geneve bjöd på underbart väder, fantastiskt mycket vackert folk och så klart maten... visserligen är geneve oerhört dyrt, men inget går upp mot en promenad i gamla stan och en fruktansvärt god Pizza med färska ingridienser och ruccola sallad. (cola, pizza 300kr.. urk! ) men OJ så gott =)
Jag är inte den största choklad fantasten, men dessa små apor var jag sjukt sugen på att sätta tänderna i. Det blev inget av och aporna får leva vidare ett tag till, men visst är de söta?Krock i Abu land

I förrgår skulle jag och Maggi fixa lite ärenden, med det hela slutade med 3 timmars vantan pa sjukhuset. Abu är verkligen hopplöst i vissa lägen och vi beslutade oss för att ge upp med sikte pa Al Whada mall och Thai lunch... Vi är kanske inte helt oväntat, de enda som vill ha taxi när termometern visar över 45 grader i skuggan. Men efter en kort, men svettig, promenad lyckades vi få stopp på en taxibuss och hoppade for ovanlighetens skull in i framsätet. Taxi i abu kan vara en tortyr av kväljande lukter och vilda åk med tungan rätt i mun... När vi sitter där som bäst, haller andan och pratar mat så smaller det. Vi flyger frammåt i bilen, ser på varandra och konstaterar vilken tur vi haft.. Lite smått förvirrat ger vi chaffören 5 aed (vilket motsvarar ca 10 kr) och hoppar ut i taxin. De få meter vi han åka gjorde inte mycket gott för vår svalka och vi anlände till maten varma och klibbiga, men med hälsan i behåll.


Den årliga cuba festen stod på kvälls schemat och jag skulle så klart ha standby hela natten. Men med en blomma i jobb frisyren, Etihad sminket på och en redbull i handen så beslutade jag mig för att ändå folja med. Det är inte ofta jag är nykter på en fest vill jag lova, men det var oerhört intressant. =) så mycket man får se och höra som annars sollas bort i musik och skrik.


Nu ligger jag på hotellet i Geneve och ska strax på italiens middag med gänget. Sen ska vi ut på europas största nattklubb, det här ska bli roligt! =)

My sisters´s keeper

Att älska en annan människa så djupt att du skulle kunna dö för denna är en erhört smärtsam, men underbar känsla. Jag skulle kliva över lik för att hjälpa någon jag älskar, än mer min familj- vilket jag tror de flesta skulle göra. Men vad gör man när den man älskar mest inte längre vill ha din hjälp..?

 

Jag och Maggi, med brudar, gick på bion "my sisters´s keeper" många av er har kanske läst boken, andra sett filmen. Jag såg filmen, vill inte längre läsa boken och grät så tröjjan fortfarande går att vrida ur. Nu sitter jag här med svullna ögon, rött ansikte och kan inte släppa den obehagliga känslan i magen. Jag som aldrig gråter inför folk kunde inte hålla tårarna eller de högljudda hulkandet borta. Biosalongen grät ikapp och jag har aldrig tidigare avundats araberna i deras heltäckande abaya, men i dag hade jag behövt en. 

 

Runt om i världen förlorar människor sina nära och kära dagligen och så otroligt många fler tar livet och sina älskade förgivet. Jag vet att jag har gjort det, och jag vet att jag slutat. Filmen, som dessutom är basserad på en verklig händelse, har berört mig så djupt in i hjärtat att jag mår illa. Tanken på att förlora någon av mina syskon (ta i trä), eller någon annan jag älskar, ger mig kväljningar av rädsla. 

 

Jag och mag försökte lätta upp stämningen med shopping på ikea. Massa nya ljus, bland annat med flyt funktion denna gång.. och nya gardiner. Det börjar verkligen bli fint hemma hos oss nu =) Nu sitter vi och lyssnar på musik, dricker ett glas rött och jag ska försöka ta mig ut för att möta upp med lite vänner för en drink eller två, förmodligen gråta mer och skratta åt det underbara i livet.

 

Var rädd om varandra, man vet inte vad morgondagen bjuder på.

 

 

 


Natt suddiludd

Jag borde lära mig att natten är en tid då man sover.. Det tycks inte spela någon som hellst roll att jag jobbat 14 timmar på ett flygplan, jag är som piggast när mörkret faller på. I morgon sover jag säkert bort hela dagen - utan ångest. Jag har trots allt 4 dagar ledigt så jag kan lätt unna mig det. Med tanke på att jag sova hela dagen igår +  hela natten till idag så borde jag inte sova på en vecka. Jag tror allvarligt talat att om ingen väcker mig så kommer jag kunna sova hela livet, det är verkligen bland det bästa jag vet. Nu sitter jag vaken i alla fall och lyssnar till soft musik, dricker mitt underbara te och ljusen fladdrar i kapp med ac:n, jag njuter..


I morse åkte planet till Nepal och tillbaks, en oerhört lång flygning - men skön sådan. Det var tomt i första och andra klass så vi satt mest och åt mat hela tiden (nyttigt..urk snart rullar jag fram) och pratade om livet, smink och annat meningslöst. Fick jag studera alla timmar vi bara hängde i planet hade jag varit sjukt utbildad i dag.. haha.. Jag skuttade så klart bak till ekonomi och hälsa på de härliga passagerarna. Människor från Nepal är verkligen helt otroligt vänliga och kärleksfulla, jag kan inte låta bli att bli rörd och le när jag tänker på hur oerhört mycket kärlek och omtanke de finns i dessa människors hjärtan. De må vara bland de fattigaste människorna på jorden, med varken tak över huvudet eller mat för dagen, men en sak är då säkert - de besitter en rikedom så få människor har. En tacksamhet över livet..


En kram till världen, var rädd om det du håller kär. En vacker dag kanske det är borta... långt borta.

Stockholm Arlanda

Lite rastlös och svårt att somna så fastande jag framför "Stockholm - Arlanda".. Det har blivit mitt nya tidsfördriv.

 

I dagens avsnitt skulle ett vackert litet par gifta sig på arlanda, en dröm de båda haft en längre tid, och allt detta efter en lång vänskap på över 30 år. För bara ett halvår sedan "tände det till" berättade den lilla kvinnan och nu gifter de sig i hemlighet för att sedan rymma till solen. De bara tindrade om paret, jag blev så otroligt rörd och lycklig, =) Livet är verkligen fullt av överraskningar och vändningar, det här hade nog ingen av dom trott för bara ett år sedan ;)

 


Sommar och sol!

"Sommaren är kort, men den har inte regnat boooort.. "

Det har blivit oerhört mycket Sverige och jag bara njuter.. =) Johannas och Martins stora dag blev verkligen super fin med sol och varma grader, ett fantastiskt vackert bröllop och en underbar fest. Tack för en fantastisk tillställning och en perfekt avslutning på min sommar semester i sverige!

Familje häng är verkligen min grej och jag saknar mina nära och kära så mycket att det gör ont i hela hjärtat. Det är inte värt att vara så långt från de jag älskar, jag vill vara nära NU. Men nu ska Louise hålla ut, håll ut..det är värt det! (försöker jag intala mig själv i alla fall) Drömmer mycket lustigt nu för tiden, bland annat så drömde jag om att jag fick Bork av Maria, men dessvärre hde jag glömt hur man tog han om en häst så han fick flytta in i badkaret där han simmtränades.. hmm.. Någon som kan tyda drömmar? =)Jag tror dessutom att jag har tagit ett stort beslut, men nu är jag livrädd. Ögon operationer och Ögon laser? Bara orden skrämmer livet ur mig...Tänk om något går fel? Det är min största mardröm.. Nej, jag måste helt enkelt fundera lite mera.

Nu ska jag stirra mig blind på BBC och se vad som händer i världen..

Kärlek =)


Spridda solsken


Gatuhundsmat från Louise, oxfile och skinka=)


Dubai mall!

glad tjej på väg till stranden =)
En glad tjej på väg till stranden.


Underbaraste Benjamin


Lill Busen Signe =)


Största magen och härligaste Emilia

RSS 2.0