Blött

Mina tårar höll på att dränka hela Abu efter att jag lämnat av Syster Therese och Louise på flygplatsen..


 

 


..eller så är det en bild tagen efter en regnig dag i Abu land tidigare under året. =)

Även solen har sina fläckar!

brum brum säger bilen =)

I över 12 timmar har jag snurrat fram och tillbaks mellan Dubai och Abu, från ena pappers stället till det andra. Så pass mycket att jag helt glömde bort att äta.. Det är inte lite tid det går åt när man ska köpa en begagnad bil i det här landet, nu förstår jag varför alla köper nytt. Värt att betala mer för att slippa tjorva ;)

Men att vara envis lönar sig.. för nu ska ni få höra..=)

Jippie ja, jippi jo jippie JIHOO!

Jag äntligen köpt min lilla bil brum brum bil och den är min lilla pärla.. =) Jag skulle kunna flytta in i bilden, så mycket älskar vi varandra. Taket har åkt upp och ner, upp och ner, upp och ner.. det är bara för underbart!
Nu saknas det bara en hund som hänger i framsätet med öronen fladdrandes i vinden.. men men, man kan inte få allt här i livet ;)

Exakt så här ser den ut (för alla nyfika) Men med bra mycket mindre mil på nacken..

http://abudhabi.dubizzle.com/classified/autos4x4s/2010/3/11/peugeot-206cc-black-2006/

Välkommen på en åktur! =)

I'm still alive!

Det var lange sen jag vaknade dagligen med forsta tanken - livet e juh helt underbart!

I bland vander vindarna och allt blaser at ratt hall, det ar verkligen fantastiskt. Snart kommer min vackra syster yster och underbara Louise pa besok. Bilen ska inhandlas och mer kurser for jobbet ska avslutas, solen skiner och jag undrar om det kan bli mycket battre? =)

Har haft super mysiga dagar med flickorna har och dar.. lagat mat, studerat och tjattrat i evigheter och dagar. Jag glomde ater igen att ta Nepal bilderna fran Charlott, men oj vad fina de ar. Langtar tills jag kan visa er dessa. Jag drommer mig ofta tillbaks, vilken underbart rolig resa vi hade! =)

Elle, kom nar du vill, mitt mysiga nya hem star oppet alla dagar! =) Kenya blir det till hosten under min semester, folj garna med..

Jag tanker ofta pa er mina vanner.. =) jag lever numera utan internet, precis som forr i tiden, men jag kollar min mejl och era bloggar lite nu och da... ;)

o ja, min mej for er som inte har den.

tarden.louise@gmail.com

Ett liv utan internet

Att leva utan internet i dagens värld är som att leva utan en arm. Jag blir helt handikappad av att måsta gå ner till internet rummet varje gång jag ska kolla mitt jobb eller mejlen..Vår fina tekniker till indier klippte nämligen av fiber optik kabeln i min lägenhet av misstag så det lär dröjja innan jag är tillbaks ordentligt. Måttligt irriterande.

Mitt gymmande går riktigt bra, det kruxiga blir att hålla det på samma nivå nu bara. En PT var nog det bästa som kunde komma i min väg och nu strugglar jag med att lyfta arm eller ben varje dag, för ont gör det.
Ska man vara fin, får man lida pin!

Dax för gym innan flickmiddagen!

P.s Det finns andra sätt att höra av sig på än via FB , ;)


RSS 2.0