vardagsmat

Hej mina kära läsare. =)

Tiden springer iväg här i abu och jag kan helt ärligt säga att jag sover bort den. Jag har varit totalt utmattad på sista tiden, mycket kanske beror på antibiotika som ska bota den urinvägsinfektion jag dragit på mig. Fick höra av en kollega att det vatten vi köper innehåller en oerhört hög halt av Sodium, (abu 10, europa under 3) och det leder till att urinvägsinfektioner lätt bildas. Jag vet inte hur vida det stämmer? Men hon kanske har rätt.. det är inte direkt första gången det händer mig här nere.

I övrigt har jag och gänget hunnit med en båttur på havet till en härlig ö, lapat sol och njutit av det härliga vädret. Abu är helt underbart nu, dag som natt, och jag njuter varje minut. =) Gjorde en flygning till Dacka, Bangladesh, men lämnade inte det vackra hotellet vi bor på.. Tydligen ska man inte gå ut själv och då ingen ville följa med på äventyr fick det bli riktigt lugnt.. Fick med mig hemma massor av nya DVD som jag njuter av att se på.

I dag var jag och Maggie på bio, det var en skön komedi som vi skrattade gott åt. Så klart var cener bortklippta och vi blev lika irriterade som vanligt =/ Vi tog den obligatoriska promenaden hem och skuttade mellan alla ombyggnader. De bygger och bygger så mycket här i abu att man kanppt kan ta sig fram. Att gå över en gata blir ett projekt och att ta sig till olika Mall tar upp emot 30 min istället för de ynka 10 som förr.

NU är det dax att sova, jag måste upp och läsa i morgon. Den årliga skolan kallar och jag har inte ens öppnat mina böcker.. typiskt Louise!

Var rädd om er!
Puss och Kram 

Abu Dhabi

Mitt största bekymmer är att ta mig upp på morgonen. Efter att ha sovit till 7 på kvällen dagen innan så hade jag naturligtvis svårt att somna när mörkret och natten kom.. Någon strand var det inte ens att tänka på då ögonlocken inte ens gick att öppna med våld.. Runt 2 tiden i dag släpade jag mig upp. Nu har jag precis kommit hem från en härlig promenad, vädret e riktigt skönt ute, det doftar blomma om vart annat och i nästan varje gatuhörn luktar det god mat. Bilarna tutar,  frenetiskt åt varandra, det är nästan folktomt på gatan och de enstaka människor som är ute glor utan skam i kroppen. Det finns så mycket här nere i abu dhabi som är så konstigt, så mycket som jag inte tycker om. Men konstigt nog så älskar jag staden och mitt liv så pass att jag inte kan se mig flytta hem riktigt än. Jag log hela promenaden med skön musik i öronen, tog ett djupt andetag och gick upp för all trappor, till 12 våningen där jag bor, för att återigen konstatera att "här trivs jag, här är jag hemma"! =)

Nu ska jag inhandla en ny mobil, mat till vår båttur i morgon och se om jag hittar något snyggt för kvällen! =)

 

 


Sverige

Sverige resan var helt underbar. Som vanligt var tiden för knapp och besöken "för" många.. här kommer lite bilder från min lilla mini semester!

Vi hade en härlig dag på isen.. =)


Min syster har världens finaste barn. =)


Världens ful-sötaste hund..

Jag har världens bästa släkt..
och vänner.. =)


världens mysigaste stad =)

kändisen peppsan=)
Min sanna =)

Fick en fin överasskning..
fast.. =)

Sverige i ett bildspel =)


RSS 2.0