Jakten på den lilla Mobilen

Mobilen bara försvann, helt språrlöst. Jag irrade runt i flera timmar för att hitta den.. kändes det som i alla fall. Jag har letat under alla mina kläder som ligger på golvet, i väskor jag inte ens använt på länge, i tvättmaskinen bland blöta kläder, i soffan bland alla kuddarna.. men den lilla mobilen tycktes inte finnas någon stans. Inte heller kan jag ringa till den, eller be någon ringa den. Tillslut ger jag upp och inser att mobilen helt enkelt måste ha promenerat ut från huset och det är dax att återigen köpa en ny.. Jag sätter mig uppgivet på sängen och suckar då jag känner något hårt under rumpan.. Och där ligger den =) Min älskade lilla mobil! De bode finnas en sök funktion på mobiler som gör att mobilen piper när de kommer mer än en meter från sin ägare.


Nu ska jag ringa Lena, jag vill ha en kompis att äta äppelkaka med.


=) Friska Loppan

Nu är jag frisk! =)

 

Jippie.. jag låter som en kråka och hostar som en sotare. =) Men jag får flyga till mitt älskade thailand i morgon och det är värt allt. Ska till Kohsan och köpa nya bikinis och njuta av billiga behandlingar!

 

Jag har precis avnjutit spagetti och köttfärssås och funderar över utbildningar livet och framtiden. Tiden verkligen tickar iväg och jag har ingen aning om vad jag ska göra med livet? Varför kan inte jag få vara en av de som är nöjd med att inte göra så mycket mer än vad de gör..? Jag har min lilla utbildning som flygvärdinna och jobbar med något jag trivs. Jag är ledig skamligt mycket och gör inte mycket för den lön jag får. Men ändå känner jag pressen och stressen att byta arbete och göra något annat.. varför? 

 

Slut funderat på det nu Louise. Nu ska jag byta om till bikini och ta taxin till vattnet.


Sjukast i världen

Abu Dhabi trodde att grisskujan nått landet när flight EY601 från Johannesburg landade natten mot onsdagen. Omord satt lilla Louise och kraxade med 39graders feber och alla symptomen som grisarna ska ha. Ambulans och polis med munskydd mötte oss och en fet arabisk läkare kommer in i full mundering för att undersöka. Han konstaterar dock att någon grisjuka var det inte frågan om, besviken såg han dessutom ut att vara. Läkaren dagen därpå berättade att jag drabbats av influensa och skulle gå hem för att vila, det var nu min 4 dag med 39 graders feber och legat likt en kokt morot i sängen. Nästkommande dag på mitt återbesök hos en annan läkare var symptomen fler och jag mådde betydligt sämre. Hon trodde helt klart att det var grissjukan som drabbat mig och jag skickades vidare för tester. På kvällen kom dommen och jag kunde andas ut, jag var friad från grissjukan.. Nu vet vi inte vad som är fel, men det är nog bara en envis hosta och seg förkylning som drabbat mig..=/

 

I dag hade jag planerat årets fest för mig och mina vänner. Vi skulle ut till Bahraini ön med båten, tälta, grilla och dricka. Vi styrde ihop våra vänner och allt klaffade så perfekt..=) och nu har båten åkt med all dricka, mat, lätt klädda damer och vältränade karlar. För Louise gäller det bara att vila vila vila vila vila och soffan är mitt andra hem.. Jag vill bara åka hem till Sverige och familjen nu =( känner mig så otroligt ynklig..


Kinesiska Sugkoppar

 

 

Vårt lilla gäng låg på stranden då jag upptäckte farfars "alien ringar" på ryggen. Nyfikna Louise räknade snabbt ut att de måste vara de kinesiska sugkoppar som skapat dessa märken och ville pröva på. Farfar Mattias, som borde ha informerat bättre, sa att de gjorde "lite" ont.. men poängterade att det var en skön smärta.. Taget.. tänkte jag och luffsade glatt in till kineserna..

 

En timmes massage senare, som var både skön och smärtsam (sanna, du hade gråtit)..följt av sugkoppar så kom jag ut med inte mindre än 7 enorma, runda, svarta blåmärken och total förlamad överkropp.

 

Kopparna gjorde inte "lite" ont, utan så ont att armarna domnade och jag var svimfärdig. Efter behandlingen kunde jag inte röra armarna, eller över kroppen för den delen, och jag var helt övertygad om att jag nu hade blivit invalid för alltid. Ett lugnande samtal från min kära mamma fick mig på bättre humör och fem dagar senare, kan jag röra mig lite mer...

 

Aldrig mera kinesiska sugkoppar.

 

Tack för tippset Mattias!


Sommar och vår i världen

Det är vår och sommar överallt i världen. Jag saknar verkligen gräs och dofter nu när abu förvandlas till den öken staden egentligen är. Stranden blir plötsligt folktom, det luktar grillade sopor och hettan tar över.. inte alls lika härligt som gräs lukt, grillat och vin. 

Munchen

 Dublin

 New York

 

 

Undra om hästen Bork hade velat se ut så där om han fick? =) Jag tyckte i alla fall om denna vackra konst häst som jag hittade i New York, tyvärr var det för stor för att kunna följa med hem till abu i väskan...!

 

Nu ska jag hämta lite skolböcker av en kollega, jag ska ta tag i saker jag skjutit på.. dyrt men nyttigt.. och gymmet ska allt få sig ett besök så jag kanske slipper rulla fram i sommar. Dessutom har jag kikat jag på biljetter till min dykresa i egypten nästan hela förmiddagen, ser uppbokat ut.. men det måste gå! =)

Nu saknar jag bara en hund, att vara ekonomiskt oberoende samt Sverige..sen hade mitt liv varit helt perfekt =)


Mina babysar =)

Jag har lovat min mamma att ta ett kort på mitt nyinredda akvarie =) Mina älskade små barn rapporterar om ökad trivsel och mycket glädje!

 

 

 


Bra fråga..


..Det tycks inte Allah göra i alla fall..

Araberna går gärna hand i hand i sina vita klänningar och pussas öppet och glatt när det ses. Världen är bra snurrad ibland.. Eller? ;)

Gris sjukan

 

(inte så bra sikt tyvärr)

 

Jag har haft ett par lediga dagar i solen, hunnit med en tripp till New York och dykt i vackra Fujairah.

 

Sommaren har ännu inte landat helt i Abu Dhabi men det är oerhört varmt ute, termomtetern ska tydligen visa runt 45 grader, om jag nu hade haft någon. Jag vill ha en frys att gömma mig i och det har bara börjat.. Puh..

 

Nu ligger jag i frankfurt igen.. en riktig vilo station med god thaimat, promenader i vår solen och griskött.. .Det är ett himla tjat om grissjukan och Abu är för första gången är araberna kvicka på att reagera och jublar över att ha rätt ang att grisar är dåliga djur.. Fläsk kötts försäljningen på Spinnes har stoppats och alla vi som kommer hem från Europa måste nu genomgå en hälsokontroll! Paranoida araber.. haha..


RSS 2.0