Amazing Japan!

Vissa länder tar en med storm och det kan jag juh lätt påstå att Japan gjorde.

Öven om jag bara hade fjuttiga 24 timmar i Narita, en lite stad, eller by som japanerna kallar det, utanför Tokyo.

Jag strosade runt i ett köpcenter i timmar, fasinerad över japaners klädstil, service och alla dessa miljarder ting som jag inte ens visste fanns förr, än mindre att jag numera behöver dessa. Vad sägs om en öppnare för cola burkar, eller en ansikts roller för att applicera dagkrämen? Andra nyttiga saker var tex moderkaka i tablettform, bra för huden sägs det.. Hur praktiska saker som hellst juh. Sen hittade jag min favorit butik, en djurbutik som hade så mycket kläder och saker för hundarna att de skulle kunna ha varit vilken modebutik som hellst för människor. För att inte tala om den magiska toaletten som spelar hög musik, värmer sittdynan, både tvättar och torkar här och där. Super coolt, super rent och super Japan som lätt fick 5 L av 5 möjliga.

Dit måste du åka och jag tok längtar till min nästa vistelse som kommer att vara längre!

Bilder kommer sen ;)

Dammar av..

Jag dammar av bloggen och kommer tillbaka. Min dator ar borta.. och focus har legat pa annat.

 

Sverige var helt underbart i vanlig ordning och ibland undrar jag om jag glorifierar vart svenska land elller om det helt enkelt bara ar sa att jag ser det med andra ogon i dag? Jag tror och hoppas pa det senare.

 

Abu Dhabi ar sa underbart det kan bli just nu, solen bjuder pa den mest perfekta varme som gor att jag aldrig vill ga in i lagenheten. Fler strand dagar vantar och langa mysstunder pa balkongerna med ett glas rose i handen.. det ar svart att satta fingret pa den harliga kanslan i kroppen. Det ar som varen hemma i Sverige, nar allt vaknar till liv, blommorna reser sig efter okenhettans utmattande varme och folket kommer ut fran sina gommor. Abu Lyser!

 

Jag forberedder mig for Japan och besok fran Sverige, just nu undrar jag om livet kan bli mycket battre an sa har? Jo det kan det, med en hund och mina karaste sa klart ;)


RSS 2.0