Träffad av blixtenJag hade inte sovit en blund innan min Islamabad men tänkte lite glatt, "dit och hem sen packa"

Vi började med en härlig försening på marken i abu och massor av upprörda passagerare.
När vi äntigen satt oss ner och intog landnings possition mot regninga Islamabad så smäller det "KABOM" och det ser ut som om planets utsida står i lågor. En stark lukt av brännt gummi och ett uttalanade från piloten som sa att allt var normlat, gjorde mig minst sagt orolig. Jag anade att bixten slagit ner och mina farhågor var rätt. Väl på marken fick vi vänta igen i hopp om att planet vr i en enda del och vi kunde ta oss tillbaks till solen och tryggheten. Det gick enligt planen och vi landade trötta, utmattade och försenade i abu. Ibland slår det mig, precis som blxten slog oss, hur nära döden kan lura. Det gick bra de här gången och det tackar jag för, jag är inte redo att dö än.

Nu packar jag för fulla muggar, min nya egna fina lägenhet i öknen väntar och tro mig när jag säger att jag lyckats samla på mig både det enda och det andra under årens lopp. Jag har hittat jätte myckt fina brev och kort från familj och vänner, det var otroligt roligt att få.. *PIK* De som är sugna är mer än välkommna på inflyttningsfest senare i månden ;)

zzz..zz...zzz...

Det absolut värsta jag vet är att kliva upp när jag vill fortsätta sova. Tanken på att andra sover gör mig nästan jätte ledsen och absolut super avundsjuk!

 

Mysiga Celine är på besök och jag har haft två underbara dagar med donnan. Jag önskar jag kunde ladda upp lite bilder men det är svårt när min kamera är trasig.. Stranden och god mat var i alla fall nyckelorden, men solen värmde oss inte mycket på stranden i dag så vi åkte hem, abu har vinter!

 

Nu ska jag spendera dagar i Frallan och ska nog tilllbringa hela resan med att få klart min krångliga skoluppgift.

 

Bra barsken, Blogga mera! ;)

 


Jobba, äta, träna, sova, Jobba, äta, träna, sova..Det är min 6e arbetsdag och jag räknade ut att jag gjort 8 sektorer vilket innebär lika många lyft och landningar. I morgon gör jag min sista flygning innan jag kan andas ut och njuta av mina tre lediga och minst sagt välförtjänta dagar..=) Jag kan verkligen tycka otroligt synd om mig själv emellan åt. ;)

Jag har verkligen ryckt upp mig och försöker inte längre att ändra om hela min livsstil på heltid utan har bestämt mig för att göra det och att ha träningen som en naturlig del i min vardag..det är slut med all jojo gympa som jag gjort förr. Jag sprang en vända i dag med och lyfte massa saker på gymmet.. Jag har mest troligt noll koll på vad det är jag egentligen tränar och förmodligen är det väl fel muskler som arbetar än de jag tänkt mig, men det känns bra i kroppen i alla fall. =)  Jag har lagt ner massor av pengar på träningssaker som jag he kunnat slösa på annat fint, och som om inte det räckte så har jag i dag investerade jag i den sista pusselbiten, en hållare för min ipod. Om alla dessa saker nu ska göra valuta för pengarna är det då bara att hålla i gång för evigt, tränings saker är verkligen INTE billigt måste jag säga och nu hade jag önskat att de var så hi-teck att jag blev riktigt fit av att stirra på dessa också. hihi

Lycko dag i dag, jag hittade äntligen green curry paste så jag kan tillaga min älskade thai mat! Gissa om det blev gott.. Jag hade kunnat surpla i mig hela grytan. Jag e juh grym på att laga mat, så enkelt är det bara! ;)

Klagomur

Nu är jag trött och tänker klaga ovasett om ni vill läsa eller inte.

 

Jag flyger som aldrig förr och hade nog helt gömt bort hur det var att vara "svensson" och arbeta ett par dagar i rad. jag e helt utmattad efter dagar av minimum rest.

Mina dumma ögon är torra som öknen i Liwa, det kliar och jag vaknar med massa "go morron" i ögonen. Jag ser inget när det är mörkt och jag har ont i huvudet. Nu vill jag att det ska gå över, kommer det att gå över?

Mitt Wii spel är tråkigt och jag har inte ens tid eller energi att fara ut och springa. Det känns som om jag inte sett en levande individ på evigheter (om jag räknar bort alla vi har ombord).

Min semester är fel lagd och jag vill ha min egen lägenhet av jobbet nu, jag förtjänar det.

Det går inget roligt på bion som jag inte har sett och alla mina vänner flyger.

Kursen blev plötsligt otroligt jobbig och jag har tappat motivationen, men det måste göras i morgon. håll tummarna att de inte ringer ut mig på min standby från flygplatsen.

Jag vet, miljoner i-landsproblem och människor har det så mycket värre och jag bara gnäller. Jag borde skämmas... Men i dag tycker jag oerhört synd om mig själv, så är det bara!

 

Hoppas solen skiner mer hos dig.


Avatar

I dag när jag kom hem flöt två fiskar mer döda än levande. Vid avlivning kom det grönt slem ur firren.. =/
Nu undrar jag, håller de på att konvertera till en Avatar, precis som jag? ;)

Sydkoreas barn

Sprang på den här lilla länken när jag googlade runt och det gjorde mig otroligt upprörd. Hur kan man som förälder vara så otroligt kall och hur kan man ha ett sånt synsätt gentemot barn i så låg ålder? Om jag någonsin får barn ska jag behandla dessa som små dyrbara ädelstenar.

 

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6398276.ab

 

Nu ska jag på gymmet i alla fall och jag Hoppas att det inte står ngn där och kastar iskallt vatten på mig när jag blir trött.

 

Lev - vi har bara ett liv.

 


Manila och massage

God morgon, God natt eller god dag.. vilket som. För min lilla kropp har knappast koll längre.

 

Ligger på hotellet i Filippinerna och har njutit av en slapp massage. Jag var så lat att jag inte ens orkade gå ner till stället utan beställde upp kvinnan. I dag kan man verkligen få homedelivery på allt har jag märkt, vilken drömvärld vi lever i. För 60 aed, vilket motsvarar ca 120kr kom den lilla damen med starka händer hit och knådade min kropp i en timme. Skönt vill jag lova.. =) Av någom anledning verkade hon focusera ngt oerhört på min rumpa, inte för att det var oskönt, men bara otroligt ovant. Kanske har mina enstaka träningspass gett resultat eller så behövde baken helt enkelt få sig en lite omgång den med.

 

Jag borde sova nu, men ligger som vanligt vaken totalt super pigg.. Jag har äntligen lyckats spela in en Mp3 fil medd hjälp av min mac, (tack mac personalen) så nu ska jag ta tag i mitt projekt på allvar.. Så mycket jag vill göra nu och bara var vaken för.. och allt bara för att jag har planerat saker i morgon och MÅSTE sova. Jag hör alla bilarna som tutar förbi utanför och folket som vaknar till liv. Jag är verkligen en nattuggla!

 

Nytt försök.. =)

 

 

 


Utvidgad familj och Marakesh

En tripp till marocko har jag hunnit med. Två hela dagar skulle jag göra av med och bestämde mig för att ta tåget ut till marakesh. Vägen dit var det förstaklass biljett som gällde och för ynka 150 kr tog jag mig hela vägen dit, fyra timmar i ett iskallt tåg, i en kupe som kan likna våra i Sverige. Marakesh var egentligen inte så mycket att se om jag ska vara ärligt, eller så hade jag för stora förväntningar. Det var en stor marknad, ngt palats och moskeer. Det som var intressant var att se det gamla, hur de fortfarande lever på stenålder, all smuts i ett så turistigt område och den missär som finns. Det sägs att det ska vara ett av Marockos finaste ställen.. och då tycker jag faktsikt lite synd om Marocko. Det som var fint var alla hästvagnarna, ormarna som dansade och de stackars aporna i burarna.. Men det var egentligen bara ännu mer sorgligt. Det var en lärorik tripp i alla fall som fick ett mer utmanande slut. Tåget hem var fullt så det enda biljetterna som fanns kvar var ekonomi klassen. Sagt och gjort, för tillbaks till hotellet måste jag ju. Ekonomiklass visade sig var stående - i hoptryckt bland alla araber, fattiga och illaluktande som rökte hejvilt, dörren var öppen och det stank urin från toaletten som fanns. Resan kändes som en evighet och fötterna var stora som balonger när jag kom fram till hotellet. Tror ni jag var nå rädd? Haha..

Min lilla familj har utvidgats.. =) Jag har länge känt att det e dax för ngt nytt och började med tre små grodor, en grön, en rosa och en röd. Samt två små mini krabbor.. Klipp och Klapp. Det enda problemet är att dessa små kryp ska ha mat varje dag, men jag hoppas kunna lösa det med hjälp av min nya roomie.

Dessvärre var inte mina fiskar så pigga på denna lilla uppdatering och mina huliganer till svarta odjur valde att svälja en groda..hel.. I ren panik bankade jag på glaset innan jag roffade åt mig håven och drämde till fisken. Som tur var spottade han ut grodan som i panik simmade bort. Jag fångade snabbt upp kanibalerna och har nu gett dessa till bättre behövande och hoppas fiskhandlaren kan finna ett nytt hem. Den stackars lilla grodan avled under kvällen och som plåster på såret gav indiern mig en ny grön groda..hmm.. Jag har anat att mina små yngel, som blev stora som hajjar, faktsikt inte var så snälla som indien sa. När alla mindre fiskar sakta men säkert försvann och inga rester fanns kvar började jag ana vad så pågick. Nu fick jag det svart på vitt, jag ska juh inte anklaga utan fakta. ;) Hur som haver.. Nu är kanibalerna borta och alla lever tycks leva i harmoni och jag hoppas det får vara så ett tag.

jag har även köpt mig själv nya träningsskor, Nike, ska hoppa på Marias tåg med att logga alla passen på nätet. Så fort jag får allt att fungera så kan även ni följa min hälsa med spänning.. =)

Sov gott. =)

RSS 2.0