Mot umeå

Jag Skriver nu mitt livs första blogg inlägg fr min fantastiska iphone :) d här är nog en människas bästa leksak. Tåget rullar mot arlanda o det här är som magi.. Resan hem till svea gick bra även om jag höll på att nryta ihop av stress.. Timmarna med Goliath fick mig att sakna närheten till djur ,om möjligt, mer än tidigare. Mötet m Pontus var härligt..vad vore livet utan alla dessa underbara människor? Två mysiga dagar hos min surriga pappa har nästan gett mig skönt skavsår i öronen..:) vår tradition att baka tårta och hets äta den till alla dagens mål fick min nu nästan sockerfria kropp att skaka i socker chock.. Men oj som jag njutet! Nu bär resan vidare o 4 dagar ska spenderas hos min Sanna m familj!

Chikago

Jag måste skriva ett inlägg om mitt gym pass i Chikago. USA är ett land som verkligen fasinerar mig på många olika vis och jag har alltid haft en hat-kärlek till det här landet.

Maskinerna på gymmet står packade som sillar, lixom vi då, så man ser allt och alla..

 

Individerna..

De 2 super magra, och då inte vältränadt smala små donnor, med platina blonderat hår,solbrända och super snygga träningskläder med varsin diet cola i handen - kom in fem minuter efter mig, joggade på löpbandet i 5 minuter med en tidning framför sig pustade ut och gick sin väg efter sitt "långa" träningspass.

 

Sen hade vi mannen som hade med sin Mac dator med sig och ihärdigt försökte följa ett typiskt amerikanskt träningsprogram som spleades upp.

 

Den medelåldersman som tränade med jeans och skjorta och lindade in vikterna med handukar såg nöjd ut med sin insats och stånkade på högt och tydligt.

 

Den svarta feta afro amerikanen som sakta cyklar på i ett söligt tempo såg oerhört besvärad ut.

 

Sist men inte inte minst.. den fina kvinnan, homewife, runt 40 som var rätt vältränad och flåsade på fint på löpbandet med trendiga kläder och en ipod på speaker..

 

Som sagt, blandade valör. =)

 

Jag blev bara stressad och stirrade på folket med stort intresse.. Magen kurrade och jag gick till rummet efter bara lite över en timmes träning. Nu ska jag ut och njuta av solen och Mcd, världens första finns ju här!


9 dagar kvar

Mina skype dater med Sanna och Levi börjar bli oerhört frustrerande, jag vill krama om den lilla gossen som jag längtat så efter att få träffa och nu får jag bara se han pipa som en fågelunge genom kameran. Dagarna räknas ner med raska steg och det är tur det, för jag är otålig och kan inte vänta längre!

Ramadan och hyckleriets tid har nu startat, jag kan inte annat än skratta åt denna otroligt meningslösa högtid som iaf utspelar sig som ett skämt i Abu land.. Nåja, jag ska inte säga mer utan låta de små liven fortsätta leva trygt i den lögn de skapat. Det ska bli skönt att slippa allt i år i alla fall..

Jag har inte tränat på ett bra tag.. och dedt hela resluterade i en enorm träningsvärk från mitt pass igår.. Det känns i hela kroppen att jag tog en paus. Men nu är alla krämpor borta och jag springer gladeligen till gymmet - som jag saknat minst lika mycket som jag saknar korv och mackisar just nu!

På listan i dag; gym, victoria secret, förbereda flighten och sova..=)

Bilder bilder bilder..


Katten bus är med överallt.Jag och Maggie frossar ofta och mycket. =)


Kristin gillar oxå att äta... =)


Ett par dagar vid poolen med de bästa!
Sista timmen är alltid den finaste!

Tandläkare

Jag har varit på världens bästa tandläkar besök, för första gången i hela mitt liv fick jag allt förklarat för mig och vi stirrade i kapp på röntgen plåten. Jag är som sagt rätt nyfiken på tänder och framförallt mina egna. Tandläkaren som var så otroligt imponerad över hur vackra tänder jag har och försökte på alla sätt och vis att få mig att tänka efter om jag kanske inte hade haft en tandställning trots allt.. men nej nej farbror vitrock, här talar vi om bara bra gener och omsorgsfull tandvård! ;) Fick förklarat massor om bihålor och hur saker och ting hänger ihop..intressant. Kanske är det tandläkare jag vill bli av allt jag surrat om? :) haha..

Mathias hade nog oxå fått bra betyg av tandälkaren om han gick dit! =)


Nu ska jag njuta av vin med flickorna och försöka att inte tänka på att Melissa Horn spelar på kalaset i natt.. Jag ska försöka att inte vara avundsjuk, avundsjuka klär mig inte;)

Förkylningen hänger kvar som en blodigel och jag saknar gymmet minst lika mycket som jag saknar svenskt godis!

Melissa Horn - Falla fritt

"Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt"

RSS 2.0