En fartfylld dag och en tyst minut.

Dagen har varit helt fantastiskt.
NU är familjen äntligen här, efter mycket om och men. Det blev en flackig gårdag där jag fick hämta folket i omgångar, fixa med sängar och få alla pusselbitar på plats. Klart värt besväret och vi alla somnade nog mer utmattade än vi förstod.

I dag beslutade vi oss för att åka till Dubai. Till en början skulle vi på stranden men det hela slutade med ett äventyr till Wild Wadi, en vatten park med 30 olika åk attraktioner. Vägen dit var inte helt enkelt för mig som inte har lokal sinne att ens hitta till sovrummet här hemma.. så vi fick ta hjälp av en indisk taxigubbe som förmodligen hade de enklaste kunderna för dagen, då vi inte ens åkte med, utan bara efter för att sedan betala 20 dirham.

Wild Waldi var riktgit roligt, vi åkte så rumporna nu är blå och ryggarna röda. Vi har skuttat runt i vattnet och sprungit med alla dessa ringar så vi knappast behöver motionera mer denna månad. Det var vackert med alla vattenfall, grönskande små områden och roliga vattenbanor. Ett otroligt välorganiserat öventyrsband med pengaband, och smart nog byggt brevid det sju stärniga hotellet.. Dock var det väldigt väldigt obanrvänligt och barnvagnen var mer ett hinder än en tillgång.

Efter vårt besök där skulle jag försöka visa familjen Dubais vackra sida och kanalerna som påminner om Venedig. Dit hitta jag aldrig och inte heller hittade jag till Dubai marina.. Vi snurrade runt på Dubais alla bakgator, mitt i trafik kaoset tills vi slutade upp på Mall of emerates med mat och lite shopping. Aldrig en besvikelse och en perfekt avlsutning på en perfekt dag helt enkelt..

Tills att jag kommer hem och finner Doris.. DÖD.
Igår när jag skulle släcka lampan trodde jag sugisen fastnat i stenen så jag petade lite på han..i närheten simmade Doris fridfullt.. Jag blev så rädd när den stora fisken rörde på sig så handen flög ut ur akvariet och en tsunami skapades. Jag tror de gav lilla Doris en hjärtatack för sedan denna stund har hon inte rört en fena.. Jag trodde hon skulle återhämta sig av chocken under natten, men det verkar inte som så.. En tyst minut för min levnadsglada vän var liv tyvärr blev väldigt kort.. =( Stackars Doris.

Kommentarer
Postat av: Marie

Men vad kul att du fått dit dom hoppas ni har det trevligt älsklings kusinen puss på dig hälsa familjen
Kramar om

2008-03-18 @ 17:42:20
URL: http://mary85.blogg.se
Postat av: elle

Inte för att verka okänslig, men kan det inte vara så att de andra i akvariet har gett igen mot bitch Doris ;)

2008-03-19 @ 23:07:24
URL: http://ellesblogg.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0