Mamma Mia

Ååå nej, Om du har lätt för att fastna vid spel, börja INTE spela Sim City. Jag som skulle lägga mig tidigt fastnade här och hur ska jag nu orka upp till mötet/föreläsningen med halva management om bara fyra timmar? Gulp!!

 

Maggie har bakat tårta hela dagen, andra flickor har grillat med farfar och jag landade från min 24 timmars London och gottade mig i allt. Det var klokt av Maggie att insisterade på att bära hem tårtan själv, annars hade den legat i backen. Som vanligt halkade jag mig fram, det är för mycket fukt på gatan nu för det är juh knappast jag som är osmidig.. ;) Jag längtar i alla fall tills i morgon efter gymmet, då ska jag gluffsa i mig allt gott!

 

Sam var min London guide och jag som trodde jag "sett" London fick nu en helt annan bild. Dessutom lyckades jag äntligen lura med någon som ville gå och se musikalen "Mamma Mia" med mig. Mycket kan Sverige sälja, så som Saab och volvo, men våra älskade Abba kommer vi alltid att få ha kvar.. och vilken härlig musikal det var, se den mina vänner.. Ni bara måste! =)

 

Går runt och nynnar på denna lilla visa från Lisa, fantastiskt fin.

 

Hoppas du sover gott i natt för det ska jag göra =)


Insomnia

Mina grannar spelar party musik, jag nattsuddar till Melissa Horn med KATASTROFAL insomnia.

You tube kan verkligen väcka många minnen till liv.. Jag mins så väl hur mycket jag och min stora syster brukade gråta när hon vackert sjöng denna sång för mig som liten.. en varm godnatt kram för att sedan glädjas över hur lyckligt lottade vi är.

Var rädd om de ni älskar och ta ingen förgivet..

En bild säger mer än 1000 ord..


resultatet.. =)

I love my life ;)

Sova, träna, sova, flyga, sova, träna, sova flyga...

Undra just om det finns en större belöning än att se resultat på saker vi gör?
Jag och Kristin lurad med Maggie på styrke träning så hon ska få ordning på benen.. =) Som vi peppade och slet och så duktig hon var. =)

I morgon fortsätter tränings gänget! Det har varit en helt underbar dag med damerna.. Nu ska jag flyga ut till indien, tur jag har master scarfen på mig och kan bestämma vem som får följa med och inte.. ;) mhahhaa.. men riktigt så fungerar det inte =/

En dag i bilder..=)Katten Bus..

..är mest aldrig lugn..

..om han inte är med finaste Mattias.. =)
Skolarbete..

I morgon kommer resultatet =)
Pappret räckte inte riktigt till...
kreativt skapande.. =)
Mums..

Snubblar efter vägen

I dag har jag i vanlig ordning snubblat och travlat mig fram.. kanske mer än vanigt. Allt började med att jag nästan ramla ur sängen, för att sedan halka i duschen och nästintill trilla av löparbandet. Som grädde på mosen så ställde jag mig och lagade mat, trött och hungrig efter min springning så skyndar jag mig och ska öppna skåpet och konservbruken med krossade tomater faller i huvudet.Mitt i allt kom jag att tänka på Lisa Ekdahls låt - om jag snubblar efter vägen

"Om jag snubblat efter vägen
Om jag skrubbat mina knän
Om jag varit alltför ivrig
Om jag varit för bekväm
Om det nån gång tagits från mig
Det jag vetat var min rätt
Om jag varit alltför hungrig
Om jag varit alltför mätt
Om jag slagits mot dom egna
Som om ej fienden var nog
Och om ögonen var kalla
Hos han som tyckte att han log
Och om famnen där jag vilat
Inte givit mig någon ro
Om jag ropat ut i mörkret
Gud vad vill du vi ska tro

Och om vägarna var långa
Och inte ledde någonstans
Om jag stirrat ner i marken
Och önskat att jag inte fanns
Om orätt satt på tronen
Om orätt satt på rättens plats
Om varje steg förde mig bakåt
Fast än jag sprang fast jag tog sats
Om jag slagits mot dom egna
Som om ej fienden var nog
Och om ögonen var kalla
Hos han som tyckte att han log
Och om famnen där jag vilat
Inte givit mig någon ro
Om jag ropat ut i mörkret
Gud vad vill du vi ska tro

Om jag snubblat efter vägen
Och fått munnen full av grus
Om jag kännt hur blodet runnit
Från min mun ner på min blus
Och om inga goda skördar
Nånsin fötts ur allt mitt slit
Kan jag ändå konstatera
Allt som skett har lett mig hit"

Melbourn

Min nya fina kamera kom knappt till användning i Melbourn, ett glas vin som vi tänkt oss slutade i flera flaskor.. men vem kan motså allt när kanske världens godaste kött och vin finns i Melbourn och vi dessutom hade årets bästa crew? Det var länge sen jag var ut med besättningen efter 15 timmar i luften och bara 24 timmars vila på marken och nu mins jag varför.

(Sofia, jag hade vårt rum, gissa om jag fick nostalgi känsla av kasinot, poolen, pilates? Jag saknar dig!)

Jag har i alla fall varit som ett spädbarn och sovit hela dagen för att återhämt mig och enbart vaknat för mat. Nu är jag människa igen och vad är det första Louise gör? Gymmet!

=)

Må gott mina vänner och njut av värmen i sverige, här har vi över 40 + i skuggan vissa dagar, inte skönt.

Drömmar

Jag är så otroligt sugen på ett gott glas rött vin och ost. Jag vill bli lullig och sitta och nattsurra om allt och inget.

 

Jag drömde hemskt i natt, vaknade i tårar. Drömen handlade om verkligheten, att flytta hem till Sverige och saknaden av livet här. Allt gott bär ont med sig och allt ont bär gott med sig.. längtan efter hund, Sverige och ett vanligt liv är starkt. Starkare än galna fester och resor just nu.

 

Dax att träna, kroppen ropar efter rörelse.


Gym proffset Louise! =)

Två inlägg om dagen är nästan förbjudet, men nu måste jag skryta!

Jag som under års tid alltid brukar fråga alla hur och vad jag ska göra eller på ett mer osmidigt så har jag försökt kopiera deras träning som om det var någon övning jag alltid gjort. Nu har jag lärt mig mer än jag kunde förr och är relativt självgående...Till min stora glädje så kopierade en liten filli allt jag gjorde. När hon insåg att hon inte riktgit förstod vad jag pysslade med,eller hon missade min övning så tog hon sitt mod tillfånga och frågade mig och inte träningsgubben på gymmet. Haha Louise, the training PRO! ;) Dock har jag så ont i hela kroppen att jag knappt kan gå och ser ut som ja.. ett jehu... mindre roligt att skratta åt ;)

Dax att skutta mot matbutiken, här ska de bli stor främmande och jag måste visa mig från min bästa sida.

Bilder =)

Ost och vin kväll ala Louise Maggie och Pontan=)

 

De bästaste av allt så klart!

 

Platta kladdkakan som blev toppengod med massa grädde och glass ;)

Ett kort som kan locka fram glädje tårar..

=) Mitt egna business card ;)

 


Tröttsam Damaskus

New York New York, hur underbar kan inte den staden vara? Månaders sparbudget sprack när jag gick till köpcentret, men kom hem med så mycket fina saker och presenter till nära och kära. En underbar promenad i solen blev det oxå, jag längtar efter europa.

 

Min hosta har precis gått över och jag flyger som en galning. Så mycket att min layover till Damaskus bestod av 23 timmars ihållande sömn. Jag har nu fått massa vitaminer av träning proffset och ska sakta men säkert ta mig tillbaks till gymmet i morgon med ett nytt träningsprogram. Jag mår trots allt så mycket bättre och blir stabil både fysiskt och psykiskt när jag rör på mig .. och med ny musik i Lurarna så mår jag inte illa av träningen i alla fall.. ;)

 

Mitt schema som Cabin Senior har verkligen blivit galet hektiskt och jag kan knappt minnas när jag var ledig och faktiskt bara kopplade av utan stress, speciellt när min lediga tid går åt till kursen. Jag har inte ens firat min egen födelsedag ordentligt med vännerna, men vad gör det när de finaste vännerna helt enkelt tar saken i egna händer och överraskar med de sötaste små balkongmöblerna man kan hitta, mat och tårta. Så fort jag får kameran att fungera kommer fina bilder upp på bloggen, så håll ut!

 

Nu kom min älskade Sanna in på Skype, vilken tur jag har!

 

"Pengar i all ära, men ensam rik gör ingen glad."


host host i hettan

Första springpasset efter min sjuka slutade juh i en total svett katastrof och host attack. Jag och Kristin har kommit fram till att det måste vara ett allvarligt fel på temperaturen i gymmet då det är bra varmare inne än ute.. Röd som en tomat blev jag, men jag sprang tappert mina 5 kilometer.. men det känndes som 5 mil vill jag lova. Hur kan jag ha tappat så mycket? Jag känner mig pigg och kry, lite av hostan är kvar men det är väl inte farligt? Nu hoppas jag på svar från kunnig sjuksköterska.. ;)

För övrigt behöver jag hjälp, jag tycks dra upp axlarna när jag springer och det hela slutar med att jag blir stel.. PT sa..slappna av, lättare sagt än gjort! Tips? Nya musiken fungerar iaf, tack Elle du räddade min springning!

Och se vad jag hittat, hit vill jag åka snart snart..

http://www.aftonbladet.se/kampanj/visitnorway/article7038472.ab

Tacos är gott så nu ska här frossas!Thai Thai alskade Thai

jag ahr inte varit pa Koh Samet sen vi gav oss ut pa var backpacking tur. Stranden ar lika vit och finkorning som jag ville minnas och det ar minst sagt UNDERBART har! Mycket minnen vaxer till liv nar jag passerar var bungalow by och alla mysiga hak vi hangde pa..=) Jag ar verkligen i paradiset, Thailand kommer jag aldrig att trottna pa!
Nu ska jag njuta vidare.. Tjejjer, jag saknar er! ;)

RSS 2.0