Dagar som bara går.

Ett par lediga dagar har nu passerat och ack så produktiva vissa har varit. Det har inhandlats en hel del och jag skulle vara rätt tacksam om Etihad kunde välja att ge mig dubbel lön nästa månad` =)


I går släpade jag mig till stranden efter flera månaders avbrott. Det är fortfarande galet varmt i abu land då termomtern visar långt över 35 grader.. Mathias lyckades ändå lura mig till stranden där vi helvilt rullade runt som sälar och övade på eventuell hajatack i vattnet. Jag vet inte var vi får allt ifrån, men det är få gånger som jag skrattar så helhjärtat som på våra som äventyr. Jag och Mathias har hittat vår alldeles egen "lagun" som vi brukar gå till och nu är det dessutom otroligt folktomt på stranden så det kändes nästan som om vi var utomlands på en öde ö. Vattnet var mer svalkande än jag väntat mig och jag riktigt trivdes.Maggie är äntligen hemma och jag stornjuter, det är galet vad mycket jag saknat att umgås med kvinnan. För en gångs skull så är vi dessutom lediga tillsammans. En mysig flick kväll hos Lena med Wii spel och grymt mycket skratt och en hel del svett fick oss alla att inse att detta kommer verkligen bli vår nya besatthet. Wii är helt sjukt kul, nästa gång ska vi bara ha lite träningskläder på oss så vi kan röra oss bättre.


Det känns som om min harmoni och glädje sakta men säkert börjar hitta tillbaks till mig, det har verkligen tagit tid men oj så välkommet, nu ska det bara hålla i sig oxå. =)


En vanlig dag i abu land

Mitt internet har lagt av.. Det kan ju kanske bero på att jag inte betalt den enda räkningen jag fått? Allt tar sån tid här nere att jag bara skjuter på det, men nu är det gjort och det fungerar fortfarande inte. En hel dag har det gått åt.. 2 besök till kontoret, 2 besök av indierna och vi står alla kvar på ruta 1. Sen tog araberna en paus för att äta, så nu måste jag vänta två timmar innan jag kan gå dit igen, för tredje gången i dag.

 

Lena och farfar kom över på lunch, Mattias åt kött och Lena poppisar. Nöjda i magen gick vi vidare hit, och nu har jag äntligen internet för en stund.

 

Plötsligt ringer det på dörren och jag undrar vem hon väntar. -"Bögen" får jag till svar, som om det bara fanns en i stan. Haha.. Det är skönt att ha min Flicka tillbaks, nu väntar vi bara på att Maggie ska återvända till stan så vi alla kan umgås..

 

Nu ska jag, Anca och Lena försöka spela Wii. Jag tycker att vi ska raka katten för den har på tok mycket hår som trasslat ihop.


Mina vänner ...Mina vänner i all ära, de finns alltid här för mig, men ibland är de bra klumpiga. Farfars snesteg slutade i operation.. Vi har tyckt synd om honom nog länge nu och jag tycker det kunde räcka med en sjukling i familjen... Men nu har Lena varit i farten med kniven i högsta hugg. Ett akut besök hos oss med böner om enbart ett litet plåster slutade i ett akut besök hos läkaren med 4 stygn. Kvinnan må ha mycket frustration inom sig, med plan om att göra människor illa varje dag genom att bli tandläkaren, men när kniven slant och hamnade i fingret - och inte i kycklingbiten - så blir vi lätt oroliga.

Lena är min egna lilla solstråle, men hela dagen har hon sprungit runt med fingert pulserande i högläge och hängläpp. Visa saker löser vi enklare än andra och med mindre kreativitet befogat, ett "plopp" och vinflaskan var öppnad, myskväll, ljus och the killers och det eviga tjatet om livet och kärleken får oss på bättre humör.

Observera fingret, men ack så nöjd hon nu är =)

 

 RSS 2.0