Ännu en arbetsdag över..

Nu är min hårda arbetsdag äntligen över- =) 10 timmars standby och några dirham rikare blev jag genom att stirra mig blind framför 3 meningslösa filmer (dax att inhandla grace 5), springandes runt i al whada mall i jakt på Wii spel (behöver en ny hobby) och självklart otaliga timmar på internet med stor framgång gällande bok-beställningen. Jag verkligen ÄLSKAR mitt jobb när det är så här slött. I morgon ska jag till Dubai och söka efter en ny klänning, eftersom den jag tänkt ut plötsligt försvunnit från min garderob.. Jag orkar faktsikt inte söka mer och jag måste börja inse att jag har för mycket kläder att gräva igenom..

 

Nu håller vi alla tummarna för att boken ska hinna till Sverige innan jag gör det, så den kan följa med mig till Abu och lära mig mer om livet.. Vi håller tummarna för att klänningen jag har i huvudet finns i butiken. Nu mina kära är det dax att släcka ljusen, dricka upp mitt äppel te och krypa under täcket. 

 

God natt mina vänner!


Mys

Semestern är över, barnarop som nästan höll på göra mig galen, är nu långt borta och saknaden växer allt mer efter de små liven. Solens värmer med all sin kraft och abu land haller på att koka över, det är inte alls lika härligt som vackra sommar Sverige. Men det är trots allt skönt att vara tillbaks i vardagen.. En hård bäddsoffa och en resväska har bytts ut till min sköna säng och en stor lägenhet. Jag har saknat min slappa vardag utan alla måsten och krav och för att inte tala om att komma tillbaks upp i luften. Jag får harmoni i kroppen av mina nattflyg, att som ett litet barn vaggas till sömns i våra sängar ombord, efter ett par timmars hårt arbete, är bland det bästa jag vet. Jag vet inte varför just nattens flygningar inger sån skön känsla, men jag ska inte fundera mer på det, utan bara njuta =)Jag må vara en raslös själ som äntligen börjat landa, men att åka runt till nya och gamla platser kommer jag alltid att älska. Det är otroligt hur en stad kan se så olika ut varje gång jag åker dit. Jag kom precis hem från en min första resa efter semestern och ligger i min soffa och myser. Överallt i rummet är ljusen tända, mitt älskade te värmer mina händer och Melissa Horn sjunger så vackert. Snart kommer min vackra Lena, jag längtar, vi ska nattsudda till ögonen slår igen.. =)


24/7


Sommar Semester

Semester är verkligen helt underbart och jag fick glädjen att ha min Sanna hos mig en hel vecka. Jag mins inte när vi umgicks så senast? Vi har tagit vara på tiden på vårt egna lilla sätt med mycket djupa samtal, mys, fest och släkt-träff, nostalgi besök hos tjockis Emilia och festat mera.. båten är bra tycker jag, ett mycket bra ställe. ;)
 

Nu har jag verkligen hunnit tänka igenom mitt liv, ledig tid i Svensk luft tycks ge mig mer insikt fast oxå förvirring om vad jag ska göra. Många viktiga beslut är tagna och det ska ske en förändring.. Jag kom in på mina enstaka kurser som jag valt och ångesten bör minska. En del små stackare har fått smaka på mitt dåliga humör som egentligen var riktat mot någon helt annan än denna, det får aldrig mer ske. Dax att skapa glädje och ta tag i saker jag låtit ligga..=) Nu ska jag bara försöka komma på hur det här med att studera fungerar, få tag i böcker etc, jag har juh exakt NOLL koll.. hjälp, någon?..=)


Nu ska jag mysa med signe framför Pippi en stund..=) Jag skulle vilja vara pippi.. =) Sen är det dax för båten och kärt återbesök med vänner från Sveriges alla hörn.


titta gärna på Sannas blogg så får ni se bilder från helgen, min kamera e tragiskt nog kvar i AbuLand.


Havet ar djupt..

.. nere pa botten, DAR ar det toppen...titta och njuuut!!!


Nu ar jag advance diver som kan dyka om natten, i vrak och riktigt djupt. Jag kan inte bara radda folk i luften, utan aven pa havets botten..for jag e en rescue diver =).. Jag har dykt dykt dykt varje dag och hela kroppen gungar fortfarande i takt med vagorna. Jag har snorklat runt med delfiner., sett krokodil fiskar och massa vackra pappegoj firrar och en hel del nemos med hans vanner. Det har varit en helt otroligt underbar dyk resa som jag mer an garna gor om,jag har att tacka marco och Justina, mina instruktorer for all ny kunskap och underbart sallskap. Jag e trott, inte alls utvilad fysiskt, men mentalt mar jag toppen. Nu bar det snart av till underbara sverige och jag hoppas solen stannar kvar. =)


Starta grillen mina vanner =)

Egypten och roda havet

Jag visste inte riktigt om jag gjorde ett misstag att boka en resa till annu ett arabland nar min dyrbara semester foll sig vackert over var svenska sommar. Men sagt och gjort sa gick tiden och avresan kom narmare. Flyget tog oss till Kairo var vi spenderade en hemsk dag for att forsoka ta oss till dessa Giza pyramider. jag holl verkligen pa att bli galen, mitt talamod nar det kommer till att hantarera vissa typer av manniskor hr verkligen sjunkit skrammande lgt och jag var nara pa att ta forsta basta plan hem till sverige. men jag lyckades lyckades samla mig, det ar trots allt en drom sedan langt tillbaks... Vi lyckades hitta till ett stalle, vilket jag tror alla gor, var man kan rida kamel eller hast som en tur runt Giza pyramiderna. Efter mycket tjaffs med alla dessa giriga araber fick vi ett pris vi tyckte var helt okej i alla fall.. Sagt och gjort sa satt jag pa kamelens rygg och en ritt pa 1,5 timme borjade. Det var verkligen val organiserat och otroligt fint med massa kort som togs och kel med djuren. Det var dock som rena rama vila vastern nere vid stallet med alla hastar, asnor och kameler, for att inte tala om araberna som sprang runt och tjoade och ville salja saker. Piskorna ven i vinden, hovslag mot marken och skrik overallt. Sadel, tyglar, bett eller grimma var det inte tal om.. de rider som forr, med bara ben, piska och rosten.. pa gott och ont..mycket har val kanske att gora med hur mycket man anvander sig av vad ;).. Det var mycket intryck att ta in och en trevlig upplevelse till slut. Dagen efter gick flyget mot hurghada, Hilton med all inclusive och roda havet. Har ar det betydligt mer avslappnat och min sjal finenr ett inre lugn. Jag dyker hela dagarna och ganska snart har jag nog simhud mellan tarna. Det ar obeskrivligt vackert, som det vackraste vykort och en san otroligt harlig kansla av frihet. Roda havet ar verkligen unikt och helt klart det vackraste vatten jag ahr dykt i. Jag tar tva kurser nu for att bygga pa mitt dyk cert, sa mycket av semester ar det kanske inte.. Men jag har det fint har i solen, varmen och vattnet och trivs oerhort bra. Om bara ett par dagar borjar min riktiga semester och jag aker mot Sverige..jag borde landa runt den 7e juli, vi ses da.. =) p.s bilder kommer nar jag kan ladda upp dessa till en dator ;)

RSS 2.0